- about todaay!

Var med vikki idag.. var ju ganska roligt träffade några på donken osv :) pallar inte blogga just nu bloggar imorrn, puss

The best thing about memories is creating them!

Vet inte vad jag ska skriva om eftersom att jag har inte gjort något eftersom att alla är så tråkiga och åker o shoppar med deras familj, ååh! Men iallafall ska träffa en kompis imorrn och en annan på fredag då jävlar ska vi shoppa! :D anyway 4 dagar kvar till nyår, jag längtar stooort! fyfaaan vad det ska festas,drickas & tändas!
Ska försöka hitta en fin klänning på fredag :) så jaaa vi hörs sen! :love:

Dagens Haff!


Old memories don't disappear, it'll stay forever.

Hej gullungar, ska snart sova blir bara en liten uppdatering nu. bloggar imorrn sötisar!

Bio,next!

Ska snart till bion med mamma och kolla på ''Sherlock Holmes'' Har ingen aning vad den handlar om. Har förökt o kolla på 1an. Det gick inge vidare men jaja vi får ta den filmen då .. Ska försöka få hem min jacka imorrn,längtar stort! Aja just an update hehe så vi hörs senare :) :love:
image description puss

Juldagen - 25/12-11

Juldagen idag, och vad fick alla igår? vet att ingen kommer att kommentera men, why not? Trevlig måste man ju vara iaf. Men anyway jag fick pengar.. och underkläder,hehe :) Fortfarande lite ont i huvudet men im fine. Ska nog kolla efter en klänning på nätet till nyår! Kan säga att jag inte fick så mke pengar eftersom att jag har fått saker innan så ja. enough of that. Sitter o äter godis från igår, gott i guess,hihi :) Ska börja göra några saker o fixa tills imorrn eftersom jag ska möta upp ''P'' och åka in t stan med henne. Sen ska vi t hennes mammas affär och hämta min jacka hehe. Sen drar jag hemåt visar jackan imorrn isf ;)

Oh,her eyes,her eyes make the stars look like they´re not shinin ♥

Snart julafton, haha inte köpt julklappar till hälftenav familjen :D jajaräcker väl med kärlek ? whoknows?..Anywaaaay, Har nog fått saker i förväg osv, därför får jag bara pengar ;). PRESENTKORT OFC! vem fan vill inte ha de? :-s ska börja doo stuff så vi hörs imorgon alla!


I seriously wouldn't stop kissing you for like an hour. Fuck breathing.

Var i Vällingby med Ronja idag, köpte lite julklappar till mina föräldrar! hoppas mina föräldrar gillar de.. annars dödar jag mig lååångsamt. SUCK, aja .. Köpte lite dusch grejer osv, fick med mig pärlarband som mamma sagt att hon vill ha ! Gav det till henne på direkten , eftersom jag ville inte vänta tills på lördaaag! Antagligen får jag pengar eftersom jag har fått det jag behövde, hihi. ! :D Ska börja fixa inför träningen mamma kommer döööda mig (bokstavligt) när hon kommer heeem! Så ska börja fixa things you know ;). puss
image description

Länkbyte!

www.lilljossan.blogg.se - Skit fin blogg bland annat, bra uppdatering (ibland) men värd att checka in! :love:
Josefin Suddek B :love:

Träning - 21.00

Ska nog käka snart eftersom att ska träna med brorsan klockan 21.00 ! Nice huh? ne men jo, ändå skönt att sova sen o snart är det ju jullov så whatahell. Vi kör på det, dunkar musik på min iPhone inkopplad till datan hehe ;). Dagen var ganska lång och var tvungen att möta upp en tjej, btw hon hade en bloppis sak och jag hittade ett jätte fint armband, så var bara tvungen att köpa den. (kan visa bilden) ;). Påtal om att köpa? Fick jag hem (igår) en lila BjörnBorg väska, skit snygg! DÖR för den asså! Men ska börja dunka lite högre å vi hörs babys! :love:

Min nya bloggdesign!

Igår så gjorde min kompis Ebba en bloggdesign till mig! HIHI blev skit stoolt, skitfint! aja men iaf kan rekommendera att adda henne --> Ebba Nyrén och känna henne lite kanske frågar om hon gör bloggdesign hon svarar: ja. :D hihi vad jag vet iaf :) Allt för de, pussen :love:

Sorry för dålig uppdatering!

Hej alla underbara! Kom nyss hem från en fest, sitter hemma hos en kompis ska slagga däär! har plattat håret idag oxå blev skit fint, ska kanske börja göra det oftare eller asså oftare än vad jagf brukar att göra liksom ;). Har precis provat min kompis jacka, och hon sa att jag ''fick'' den typ, hehe men hon sa iaf att jag ska fråga hennes mamma imorrn om jag får den ;). Men ska börja göra andra saker oxå, gör ett godnatt inlägg senare så vi hörs gullungar, pussen :love:


Veckans mode!

D.Brand Eskimå Dunjacka Black (Svart) på Bubbleroom.se
Denna jacka är typ dösnygg! Ser ju skit snygg ut, har inte provat den men säkert skit snygg o bland annat passar den väl på alla ;) finns på bubbleroom.se - 1000 kr. :love:

''15 första som gillar skriver jag om!'' @Facebook.

1. Wilma Andersson ~
En riktigt gullig tjej, fast känner inte men skit kattig och söt!
-
2. Evelina Gestblom ~
Denna tjej är bland annat konstig skit söt o  skit snäll, hon är ingel oxå :)
3. Daniela Ecs ~
omg, ser ni bilden eller? bilden beskriver allt! enough said.

4. Robyn Johansson ~
OMG, hon är vaacker , next top model? puss.

5. Hannah Mattson ~
En tjej som är riktigt bra på innebandy, skit söt oxå. Självklart är hon rolig ;).
6. Emelie Bengtsson ~
Skit söt tjej som jag inte känner så bra men snäll!
7. Molly Reldén ~
HON är sååhär söt. Hon är flummig skrattar åt allt ja säger, kan säga att hon har humor! hihi :love:
8. Ronja Johansson ~
Jag har nästan ingen kontakt med henne längre,och det ångrar jag VERKLIGEN. men jag kan inget än att denna tjej är oslagbar. :love:
9. Moa Sötnowsen Bertilsson ~
HON är just underbar,snygg bra klädstil bästa personligheten, hennes accent är ''fjortis aktig'' så bli inte rädd när hon pratar med dig ;)

10. Linn Lichtensteiner ~
Sjukt söt brud , kanske träffar henne på onsdag :love:
11. Tilde Gb-glass Persson ~
SAKNAD BRUUUUUUUUUUD SNYGG OXÅ!
12. William Gurkan Dyer ~
Snygg kille! Han är tyvärr inte singeel o girrrls you have to wait in liine! :D
13. Petra Linde ~

Skit snygg o skit saaaknad !



14. Samir Sweet ~
Skit kattig kille! Snygg o snäll!
15. Molly Bengtsson ~
Skit söt o snygg tjej, vill lära känna mer!
OUFF är klar nu! Hoppas alla är nöjda hihi :love: PUSS btw berättar om vad jag har gjort idag i ett annat inlägg! :love:


Hemma hos kusinen !

Sitter hemma hos kusinerna alltså hemma os de ;) sitter o lyssnar på musik gör inget speciellt. Uppdaterar för er skull hihi, men ja. Jag har inte ätit lunch än o mamma dampar hemma så jag vill inte vara hemma. Men ska börja gå till köket for some snacks or something ;) vi hörs sen cuties. Btw, nick om du läser detta, mamma kommer bli dubbelt så sur och kommer att prata med dig typ ja x100000 högt i vårt lilla hus och jag vill att du förbereder dig,hihi vara bara det :D


2 Matcher idag + vad jag gör nu!

Hej alla! hade 2 matcher idag med 99orna och 98orna tyvärr var det den sista matchen för i år. Nästa år kommer vi att ha någon slags cup i Uppsala. Då ska man typ sova där i ungefär 2-3dagar. Vi är ju liksom ett lag i 3 grupper alltå 99/98/97. Jag spelar igentligen i 98 o 97er. Men 99orna behövde mig idag så aa ;). Är riktig helt slut just nu, känns som söndag. Visst känns lördag som söndag o söndag om lördag? Haha jag vet är lite random just nu.
~
Just nu sitter jag iaf med mamma i brorsans rum o kollar på tv, vet inte vad filmen heter men säkert något gammalt skit,hihi. men ska gå nu bye,puss.

Fredag!! :)

Im hooome! ska till träningen snart, så ja sitter o äter godis nu kan fått en papers bit av de i munnen samt med godiset :-s aja, ska börja göra mig i ordning är trots allt trött, men måste gå eftersom jag har match imorrn. Men juste btw, gjorde en status '' 15 första om gillar skriver jag om + bild! '' Jag gör de ikväll cuties men nu måste jag göra i ordning! puss

För madde!

Bloggar för madde nu, har igentligen ingen lust att blogga men gör det för mina läsre + henne! Så ja en godnatt inlägg funkar alltid, ska krypa ner i min säng sova där i några timmar gå upp extra långsamt från sängen på morgonen eftersom att jag sover egentligen,haha jah osv. Ska gå till sängs nu och insåg att klockan är bara 21.04 -.- är trött som fan men whatever. Vi hörs gullungar puss!

Sorry!

Gullungar, kom hem för 1 timme sen. Ber om ursäkt att jag inte bloggade igår o förrigår. Hade inte lust var bara så himla trött på allt&alla. Men jaja det är över nu, så nu mår jag bara bättre än någonsin. :) Jah, men jag kan gärna visa outfiten från igår&förrigår ithink hihi :D. lägger in nu bloggar mer ikväll :love:

The school!

Sitter i bibblan med moa och kollar på datan,eftersom vår bibliotekarie är borta passar jag på att blogga lite. Har inte haft så många lektioner än typ 2 alltså typ SO ,SV .. osv, men ja har lånat en bok nu iaf den heter ''min TYP brorsa'' hehe ja namnet var ju lite koko men annars baksidan ! ouf värt att läsa kan ge en liten kortfattad. Eller skriver bara halva om den :).

''Fira nyår i Luleå med mammas nya kille är inte direkt vad Nina har drömt om. Och att mamma förälskat kvittrar om att internet-Tomas har två söner som är precis i Ninas ålder gör inte saken bättre. Men nyåret blir bättre  än hon hade kunnat ana. Tomas söner visar sig vara helt okej faktiskt. Särskilt den ena.''

Visst låter det otroligt spännande med denna konstiga bok? Ja, och för att göra de lite mer konstigare så föreslår jag att läsa denna bok! 

 

Outfit of the day!


Bad day!

Haft en riktig bad day. Kan bero på några saker men tänker inte nämna det häääär. ;) But anyway fick skratta lite när det var snart slut i skolan, hihi.. vet inte vad som fick mig att vara glad igen, eller jo jag vet. Att jag får vara utan dig livet ut,känner du dig träffad? well känn dig träffad då?.. Kan inte göra något åt det, men lyssnar på musik just nu ''Young,Wild&free'' that's how it is! :love: Ska kolla på tv , plugga och muusic! Vi hörs senare ikväll babys :love:

Nightynight!

Ska sova nu alla fina underbara sötnosar :D. Ville bara uppdatera innan jag sover, så aa. Men vi hörs imorrn gullungar,hihi. Så ja hejdååååååå. PUSSEN

Frågestund - OM ALLT! 100% ärlig.


FRÅGA OCH JAG SVARAR 100% ÄRLIGT. SÅ FRÅGA NUNUNUNUNU!!!!!

Today&Yesterday!

Hej gullisar! Hade som sagt match igår mot mitt gamla lag som sagt! Hässelby HAWKS F98/99 :). Blev 1-4 till oss och jag stog i mål, det var överlägset men ska inte vara en dålig vinnare. Men iaf idag har jag oxå haft match typ klockan 10.00 på morgonen , SKÖNT!. Hatar att säga det här men det var riktigt skönt att vakna tidigare idag :). Ska snart vidare till en annan match klockan 17.30. Vi möter Högalids IF, vet inte ens om de är bra. Men vi får hoppas på att de är de så det blir en liten utmaning för oss båda lagen. Själv hatar jag det, men att göra mål känns heela världen för en! Men anyway samlingen är 45 minuter innan det så behöver inte stressa. Ska kolla runt i facebook en stund vi hörs, pussen :love:
Sommras med Tilde 2011 .

Svar på tal :)

SVAR: hahaha kommer oxå ihåg det,roliga minnen ! :) Och ja verkligen det är hon! :love:

NU!

Hej alla! Sitter hemma hos ronja o äter godis :) Har inte gjort något speciellt idag bara vart i skolan osv. Bloggar bara lite för ska kolla runt på facebook en stund sen drar jag hem vid 16.00. Har ju träning efter som sagt ;). Slänger in en bild så hörs vi sen! PUSSEN

Länkbyte!

Med den söta Molly!
super fin blogg! Samt är hon en av mina läsare så vi pratade om lite länkbyte btw hennes blogg. omfg ! speechlees! Känner inte henne så bra men hon är allt för söt! Så alla läsare, kika in lite på hennes blogg? ;) :love:
---> www.filippamolly.blogg.se

Jag ångrar verkligen..

Hej alla! Mår skit dålig just nu, allting är skit och allt&alla kan gå o dö. Jag vill bort typ nuu?! men skit i de jag mår bättre nu iallafall. Blir nog bättre imorrn och jag får väl antagligen glömma bort det. Ska äta upp mina köttbullar blir nog så. Har inte lust att blogga just nu iallafall, så vi hörs imorrn :love: