Sov sött! :love:

hej gullungar! Ska sova nu bloggar imorrn fast inte på morgonen dårå men på eftermiddag! slutar halv 4 imorrn inte så farligt och funderar på att gå o kolla på en träning så jaa! Vi hörs imorn cuties :love:

Outfit of the day!


Snyggaste killen & tjejen!

Marianthi Theodorou ! Super snygg tjej, bra humor allt hon är verkligen guld värd och den killen som sårar henne, JAG LOVAR ATT JAG TOFFLAR ER ÄCKLIGA PLAYERS! så ja bara en varning finns inte ens ord hur underbar hon e! :love:
Denna snubbe heter William Dyer! Skitsnygg kille oxå kattig , aldrig träffat men kommer träffa han snart! Han behandlar alla tjejer bra kan jag tro iaf! Så ja snygg är han trots allt, haffa bruuuudz? :love:

De 5 första som gillar, skriver jag om på min blogg @facebook!

~ Linn Lichtensteiner, Denna brud är helt fantastiskt snygg o söt & SNÄLL. Hon är singel o sökande och tro mig hon är värd att få en underbar kille! ENOUGH SAID OM DENNA UNDERBARA BRUUD!
~ Ellinor Engström, En av de bästa bilderna på henne men irl är hon kaxig tjej. Ibland kan hon vara snäll o trevlig.. Hon var min fd bästavän och är singel och sökande. höhö ja men annars bra klädstil! :D
~ Simon Westrin, Denna kille är skitsöt men skitblyg. Snackar inte med han så ofta och ja han har väl en bra klädstil (oftast) och är skitsnäll!
~ Rikard Laestadius, Höhö denna kille är riktigt stilig o snygg! Han kan inte hålla sig till en tjej så blir inte ledsna om han flörtar med en annan för det göra han alltid, iaf vad jag vet. Men denna kille är skitsnäll o söt oxå!
~ Daniela Ecs, Hon är typ en modell , Snäll o söt aldrig pratat med henne men har chattat med henne och hon är verkligen SKITSÖT OXÅ! hihi :D

Sommaren 2011! :love: !

Tjoho! Hade tänkt att berätta om sommaren oxå (alltså 2011!) Den var helt sjukt underbar, jag o hela min familj åkte till Östersund för att besöka min mammas kompis! Helt sjukt kallt där men oxå så var vi ju på en thai festival...rätt bra timeing va? ;) nej men fick med mig hem en väska och en plånbok! åhåhåh älskar min plånbok! rosa och vit är ju typ det snyggaste på plånboken?! Men vi var där i bra 2veckor ungefär om man räknar bort alla timmar man har slösat för att åka tid, men whatever. Det var heeeelt sjukt kul! Och det var ju ganska kallt uppe i norr fast solen var framme då o då, så efter vi kom tillbaks var det ju så att det var nästan slut på sommarlovet och I Kungsan så har de alltid en typ av en fjortisfestival som jag kallar för ungdomar. Gick dit med min bästa vän o en annan kompis mötte upp några där och så gick vi runt. Kan inte säga att det var så kul men om man har många kompisar att prata med har man ju trevligt där, am I right? ;) Men jag o andra gick till donken o käkade! Trevligttrevligt. Fick möta en av de finaste bloggerska - Sarah Tjulander! ÅHÅHÅHÅH hennes leende o håret! DÖÖÖÖR. Men iaf så var det ju en riktigt lyckad sommar ! Så ja det var nog allt för det mesta som jag kom ihåg iallafall! :D så vi hörs brudz and boyz! PUSSEN :love:

Förlåt förlåt förlåt! ..

Skit hörni ber om en riktig ursäkt har inte bloggat på länge och har längtat efter det men jag har ju försökt att blogga genom min iPhone, men på något sett går det inte? och jag orkar inte starta datorn, och nu har jag ju gjort det såå! Men kan iaf berätta vad jag har gjort denna helg o framåt! I Lördags/Söndags hade jag ju match o lördags var det mot, hmm... Aja skit i de kommer inte ihåg men i söndags så mötte vi BRO IK. De var helt okej faktiskt men jag sog i mål å det blev 2-2 ;). HEHE,men efter jag kom hem så var jag helt sluut o höll på att bli sjuk. Asså det var helt sjukt! Det snöade där borta o jag blev typ förkyld o hostig på en gång :-s . Fast det har ju gått över nu men i Måndags&Tisdags var jag ledig från skolan eftersom jag var sjuk. Så ja slänger in en bild från min nyss, PUSSEN!
:love:

Sorry för uppdateringen!

Hej alla ! Förlåt för uppdateringen har inte orkat men gör det nu för att uppdatera er! Men anyway, kom hem för en halv timme sen cause jag hade match! Haha ja vi förlorade mot Täby F98 (A) men 5-0.. Men inte så mke de var inte heller så bra men lyckas att göra mål iaf, jaja vet inte vad jag ska göra nu äter iaf pepparkakor sen kanske vila lite så vi hörs ikväll eller imorrn. PUSSEN. :LOVE:

I have been everywhere just to find that perfect guy!

Tjo! Ska gå o kolla på någon träning om jag orkar ;) drogar rihannas nya låt '' Where have you been?'' hehehe aja har inte mycket att berätta, snackade med lärarna idag hihi jaaa alla vet att jag är busig. Men vet du ? Jag är inte den som bråkar 24/7 utan försöker vara vän med alla ;). men sure blir jag irriterad en viss dag då jävlar kan jag göra så att personen sjunker till min nivå,hihi. aja ska inte snacka om de ska nog gå och jaaa jag har mobilfuckingförbud :(.
Vi hööörs! PUSSEN :love:

Skridskor :D

Hejhej! Vart i spånga IP idag med kevin o ronja :D. Helt okej faktiskt var skit länge sen jag åkte skridskor men det visade sig att jag var bättre än ronja på ett sätt ;). Vi tog inga bilder eftersom min mamma har min mobil ... men ja överlever har ju fb kvar o bloggen! Så inget att oroa sig för men om jag liksom inte har någon mobil alls, blir det kaos lovar! HIHI slänger in en bild från i somras! :D

Svar på tal!

när ska du skriva om din brorsas kompis som är den snyggaste du känner?

- Hahaha jag tror inte att han kommer att märka det men kan gärna göra om du så vill? :D

Bloggrape!

Bloggrape by Viktoria <3

Med Vikki!

Tjoo cuties! Är med vikki o kollar när hon ritar. asså seriöst bli konstnär lilla vikki! Aja iaf vi tar oseriösa bildet för jag ser ju ut som en åsna ! bläääää :( Slänger in en bild till er, men just so you know ska hem snart innan min mamma blir orolig.. aja så vi hörs cutiepies! :love:

Godnatt cuties! :love:

Hej gullungar! Haha asså skämde ut en tjej nyss inget speciellt men pallar inte berätta men.. jag ska dra till sängen o mysa lite med den bokstavligt dårå, men vi hörs imorrn.. jag kan verkligen inte blogga på morgonen seriöst fett stressad ! Jaja vi hörs imorn cuties :love:

Ronja Johansson!

Ordet perfekt sitter verkligen bra på denna tjej! Hon är underbar finns för en social och hon bara strålar med sin skönhet. Asså hon är en ängel! Även fast hon får ta mycket skit vet bade hon,jag och hennes kompisar att hon är stark, och pååågud har inte sett ngn annan så jävla underbar. OCH hon är en äkta vän,enough said! :love:

Match!

Hejsan! Japp jag har match idag mot Huddinge, typ en av sveriges bästa lag för flickor 98? aja får väl se hur det blir jag står ju som sagt och jag är ju inte jävligt taggad. Men får tänka att vi alla fall kommer att kämpa för att vinna. *pågud* vi kommer inte göra det :( Om vi gör det tänker jag fan kyssa allas fötter! Men vi får höras sen o ja det är söndag och imorrn börjar skolan! Kyss :love:

Dagens haff!

Denna tjej heter Natalie Linfors! Riktigt snygg tjej med finaste håret kroppen o ja allt! Har bara vart med henne några gånger men alltid snäll o söt har hon vart!
Denna tjej heter Ronja Johansson. Riktigt snygg social lika rolig med den bästa humorn. Hon har den bästa stilen hon har allt och hon älskar parfymer så om ni går förbi henne ha med parfym flaska med dig o spreja lite hon faller för det på dirren! Och glömde att nämna det hon är singel! HAFFAAAAAAAAA

Dagens haff!

Den här killen heter Samir Sweet! Riktigt snygg kille med en bra smak och ja har en bra tjejsmak kan man säga. Han behandlar alla tjejer jävligt bra.. så haffa ? ;)
Denna kille heter Patrick Waax, känner inte han så mycket o hittade ingen bättre bild på han men denna får duga! Snäll o spelar innebandy. Så han är antagligen krallig!  Haffa han girls? ;)

Om true talent!

Hejhej! Ja jag lovade er att jag skulle berätta lite om true talent där min brorsa bland annat jobbade på! Men iaf, vi var där på finalen eftersom brorsan fixade biljetter åt oss! Men vi fick bland annat träffa kändisar alltså jag får skit panik när jag ser ngn som är kändis tro mig. Det är helt sjukt o sen så såg man den snygga danny man bara dregglar över honom, mums! Vi satt dessutom bakom alla kändisarna och så som tex loreen. Har ni hört talas om henne ? för att jag tror inte hon är så riktigt känd just nu för alla men en riktigt bra sångerska sen några fler som jag inte visste namnet på. Men visst alla vet att Dimitri Keiski vann, fast tyckte verkligen att Sofia skulle vunnit i slutet! Jag älskar verkligen hennes röst, önskar jag kunde sno den :$ Men visst allt är inte rättvist o dimitri var ju värst så bra,han förtjänade det verkligen fast ändå. haha jaja drogar paulinas låt '' don't look back '' hittar inte den riktiga versionen. Hjälp mig någon?!?! Men jag kan lägga in en länk där alla som var med på true talent! Blir bättre än att seperera alla låtar så :D.

Don't look back!

Hellu! :) vad gör ni ikväll? :D Iaf jag har vart i ikea med mamma fick med mig hem några byxor från stadium ;) konstigt va? nej men de hade ett par snygga leggins o jeans skitsnyggt! håller på att snacka med världens finaste tjej! Ska kiiila nu vi sees! :love:

Till Ikea!

Tjenamors! Jag & mamma ska till ikea och köpa saker (är tvungen trots allt). Jag har ju inte ätit lunch så bättre att följa med. Men jaja jag har iaf fixat mig och sånt skit så väntar bara på pappa nu uppdaterar er när jag kommer hem, kan tydligen inte blogga från min iphone. Men jaja puss :love:
(gammal bild) :D :love: puss :love:

Outfit of the day!


Sometimes the brightest lights come from the darkest places

Tjena gullungar! Ska hoppa in i duschen nu sen antagligen blogga mer sen ! men jag kommer att blogga om true talent. Eftersom att jag har vart på finalen som alla vet! Men jag berättar sen de blir skit roligt, jaja nog om det tog en bild nyss blev ganska nöjd med den. slänger nog in den på bloggen hehe men nej nu moooooot duschen! :love:
puss :love:

Varje gång du får en tjej att gråta så finns det alltid någon som dör för att få se henne le!

Hellu! Var på träningen idag o för er som inte vet vilket lag jag spelar i så spelar jag i ängbys if f97 o 98 ;). i know im fucking prooo :D. Jaja iaf slutade för några minuter sedan, så väntar på att mamma ska laga maten klart sen in i duschen så vi hörs babys! :love:

School!

Hejsan svejsan! Vart i skolan idag o det är fredag idag ! Såklart har man träning också har funderat på att köpa ett par mjukisbyxor men pallar inte o jag flippar..men iaf jag håller på att lyssna på musik o sånt skit. Drogar facebook oxå.. har träning snart som sagt o dagen på skolan har blivit bättre! Men ni vet ju inte vad som hänt så haha ;). Men vi hörs ikväll.
pusspusspusspusspuss ♥

Sweet as suger. Hard as ice. Hurt me once,I'll kill you twice.

Jaaa är skit trött lovade er att jag skulle uppdatera er men är ju verkligen skit trött :( så jag bloggar imorn cuties! ♥



Ny blogg - Igen!

Jupp hela rubriken talar allt, och jag är verkligen inte ny på det här har haft en blogg tidigar - www.narkpraserts.blogg.se. Så där har ni all information om mig så slipper jag skriva på denna blogg! :D Jag pallar inte skriva mer nu. Jag pallar verkligen inte något nu,så vi hörs senare ikväll cuties!

Välkommen till min nya blogg!